Sistem pembayaran adhedhasar blockbuster bakal ngganti sistem perbankan tradisional

0
2251

Sistem pembayaran ing basis blockbuster bakal ngganti sistem perbankan tradisional Sistem pembayaran berdasarkan blockbuster bakal ngganti sistem perbankan tradisional

Sistem pembayaran sing adhedhasar teknologi blockbuster tansaya narik kawigaten para pemain ing industri jasa keuangan lan mulane tambah akeh digunakake kanggo nindakake transaksi perbankan.

17 Agustus ing taun iki, kapitalisasi pasar saka itungan digital Bitcoin wis ngluwihi indikator saka raksasa teknologi finansial PayPal lan kabeh cathetan sadurungé saka pasar crypto-currency kabeh. Perkembangan sing kaya mangkono, entuk berkat panyebaran teknologi sing akeh banget menyang lingkungan konsumen, amarga akeh keamanan, kacepetan transaksi lan kenyamanan sing nawakake pamblokiran, nyerat Thenextweb.

Sistem pembayaran anyar adhedhasar sistem blok

Salah sijine layanan pembayaran sing padha dikembangake dening Swiss wiwitan UTRUST, sing nggoleki dadi "PayPal" pasar digital. Perusahaan uga ngupaya nggolek kredibilitas transaksi online kanthi menehi platform pambayaran mata uang crypto pisanan ing donya kanthi mekanisme perlindungan konsumen sing komprehensif.

Platform sing aman iki persis apa konsumen kudu nggunakake teknologi pemblokiran ing operasi saben dina. Miturut direktur umum UTRUST, perusahaan iki ngupaya gawe infrastruktur sing bakal nyedhiyakake operasi cepet, aman, trep lan murah kanggo crypto currency bebarengan karo skema pangreksan pambayaran pisanan. Tujuane kanggo demokratisasi pasar crypto-currency lan pemblokiran supaya kabeh wong bisa ngupayakake transaksi cepet, transparan lan terjangkau.

Apa blok kasebut becik kanggo sektor layanan finansial

Miturut ahli, kauntungan utama teknologi pamblokiran yaiku keamanan, sing njamin transaksi ditindakake ing platform. Keuntungan liyane yaiku transparan transaksi. Teknologi iki ngidini kabeh pangguna ing jaringan kanggo ndeleng transaksi lan keseimbangan sing dilakoni, dene data iki meh ora bisa diganti.

Protokol desentralisasi minangka basis blokade lan, mbokmenawa, keuntungan paling gedhé liwat alternatif sentralisasi modern. Ora kaya bank sing bisa dirusak utawa dirampok kanggo nggunakake panyimpenan tengah kanggo data lan aset, meh ora bisa nembus blok-platform amarga mbutuhake akses menyang saben node komputer ing jaringan.

Industri perbankan wis nyoba kanggo pindhah menyang blockhouses

Ngartekno potensial blokade, luwih saka bank 40 ing saindenging jagad nandur modhal dhuwit ing introduksi teknologi menyang sistem. Padha yakin yen kemampuan blockage bisa tanpa intermediary lan rampung ngilangi saka proses pembayaran bakal nyebabake tabungan kanthi miliyar dolar AS. Dana iki, sing biasane digunakake kanggo mbusak omah lan proses verifikasi liyane, saiki bisa luwih efektif nandur modhal ing struktur bisnis lan sistem pembayaran.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene