Prospek kanggo Bitcoin ing 2018: pendapat saka para ahli anjog

0
2399

Prospek kanggo Bitcoin ing 2018: pendapat saka pakar-pakar terkemuka Prospek Bitcoin ing 2018: pendapat saka anjog ahli

Ing cahya saka pambiyosan pra-Taun biasa Reguler Bitcoin, Web maneh tertarik ing apa sing bakal kelakon kanggo Bitcoin lan apa sing prospek. Posisi tunggal sing ora ana regane ora ana.

Sawetara, ayo padha nelpon optimis, nyatakake yen Bitcoin terus dadi aset crypto-aktif paling menarik sing nyedhiyakake mangsa sing luwih cerah.

Ing tartamtu, analis investor lan financial Ronnie Moas pracaya ing 2018, ing Wikipedia bakal terus kanggo tuwuh, njupuk ing awal tandha taun 2018 ing area $ 28 ewu. Moas uga ora ndeleng apa ancaman kanggo pangembangan Bitcoin lan nganggep siji saka opsi paling apik kanggo investasi.

Sadurungé, Moas marang ramalan nyedhaki akurat ing biaya Bitcoin, ing mengkono, ngandika, ora wani swara prediksi paling kandel kang regi Bitcoin ing mangsa cedhak bakal tekan $ 200-300 ewu. Amarga padha ora arep bakal katon minangka tamba madat.

Miturut Moas, ing jangka menengah, kapitalisasi Bitcoin bakal ngluwihi ekonomi China lan nilai kabeh aset emas, sing kira-kira $ 6 triliun.

Liyane investor, sing dianggep cukup "rame" amarga altamins pampa - John McCaffy, pracaya yen bitcoin isih investasi paling apik ing mangsa ngarep. Miturut prediksi, sadurunge 2020, biaya Bitcoin bakal 1 yuta dolar AS.

Julian HospKang siji pendiri lan koordinator project TenX, bilih Bitcoin wis potensial lan menehi biaya, kang ditondoi dening volatility dhuwur, bisa tekan $ ewu 60. 2018 taun wis. Ing wektu sing padha, dheweke yakin yen kita bakal weruh biaya Bitcoin ing $ 5000. Apa sing teka dhisik dheweke ora ngerti. Mungkin liburan Taun Anyar, pancen ngalahake bitcoin.

Nanging ing éwadéné kabeh positif lan pesimis, ana nilai saka tampilan sing teka saka wakil saka lobi banking amba lan lobbyists altkoinov (eg Bitcoin Cash) nyoba kanggo njupuk Panggonan ing Wikipedia.

Roger Vere, sing ngetokake Bitcoin Cash lan nyatakake yen mata uang iki minangka bitcoin sing bener, nyatakake yen investor kudu siap nyusupake beatcoin. Asumsi iki digawe ing basis masalah ageng ing jaringan Bitkin sing overloaded, sing ora bisa nglayani transaksi kanthi cepet lan murah. Nanging, Roger Ver, mbok menawi dheweke tetep sepi yen teknologi Lightning Network wis nyiapake kanggo release final lan wis bisa lolos tes tes. Miturut cara kasebut, menehi dhuwit koin kanthi cepet lan gratis antar-kredit.

Analis minangka CEO Morgan Stanley uga ora optimistis babagan nasib Bitcoin. Miturut data sing, biaya nyata Bitcoin bisa padha karo $ 0, awit iki mata uang crypto ora digunakake ing sirkulasi ekonomi amarga biaya transaksi dhuwur.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene