«PayPal» - Sistem pembayaran internasional

0
4947

«PayPal» - Sistem pembayaran internasional «PayPal» - Sistem pembayaran internasional

Электронные платежные системы становятся все более и более популярны. Они стали основным способом проведения транзакций в интернете. Сегодня мы поговорим об одной из самых распространенных ЭПС под названием PayPal.
Situs web resmi - Paypal.com
Apa PayPal?

PayPal didegaké ing taun 1998 lan wiwit saiki dadi salah sawijining sistem pembayaran debit paling populer ing donya. Dheweke seneng dikarepake ing AS, nanging ing negara liya dheweke ora adoh karo popularitas.
Ing 2002 taun PayPal стала подразделением eBay. Iku menarik sing sawise divisi ing 2015, anak perusahaan wiwit dievaluasi luwih dhuwur.
Kaping pisanan, perusahaan iki disusun minangka sistem pambayaran sing trep kanggo tumbas ing Internet. Nanging, secara bertahap fungsi lan kesempatan wis ditambahake menyang tingkat internasional. Lan kabeh thanks kanggo kasunyatan sing PayPal saiki ana ing negara 202 lan ndhukung mata uang 26.
PayPal aktif berkembang sambungan karo akeh toko online sing kondhang lan berkat sambungan kasebut, penawaran khusus lan diskon sing terus muncul kanggo pelanggan sistem pembayaran iki.
Apa sing ditawarake dening PayPal?

- Nglumpukake kertu bank, sing mung butuh sawetara menit, nanging bakal banget migunani ing mangsa ngarep.
- Penerimaan lan pambayaran, kalebu saka akun kertu sing ditempelake
- Sembarang tuku ing Internet
- Exchange rates kanggo exchangers
- Mbatalake dana menyang pirang-pirang bank
- Multiple levels of user verification

«PayPal» - Sistem pembayaran internasional «PayPal» - Sistem pembayaran internasional

Преимущества PayPal перед другими платежными системами
У PayPal ana sawetara fungsi sing mbedakake antara liya:

  • Kamungkinan kanggo mbalekake pembayaran
  • Cacah akeh duit sing didhukung
  • Tingkat dhuwur safety
  • Интеграция в одном из самых известных интернет-магазинах мира — eBay

Pendaftaran ing sistem

Kanggo pendaftaran, kita butuh:

-Адрес электронной почты. Теоретически подойдет любой, но не рекомендуется использовать 10ти минутные почтовые сервисы, необходимо использовать наиболее защищенные, отлично подойдет Gmail.

-Пластиковая карта. На счету должно быть хотя бы несколько долларов, иначе не удастся авторизовать ее в системе.
Kanggo miwiti nggunakake dompet, sampeyan mung kudu mencet "Открыть счет"Ing kaca utama lan tumindak sawetara, kalebu milih akun sing sampeyan butuhake, Pribadi utawa Business.
PayPal внимательно следит за соблюдением пользовательских правил, вплоть до возможной блокировки пользователя и даже связанных с ним других учетных записей. Поэтому следует ознакомиться с несколькими aturan nalika ndhaftar dompet:
- Individu diijini duwe mung siji akun ing sistem. Istiméwa mung nalika klien duwé siji dompet pribadi lan siji perusahaan.
- Mesthi, sampeyan bisa mbusak akun ing sistem. Nanging iki ora cepet banget. Sawise nggawe aplikasi, akun kasebut beku kanggo dina 180, ing wektu iku syarat financial bisa dianggep. Lan nang endi wae ing taun akun kasebut ditutup. Iku worth considering sing ing wektu iki ora bisa mbukak akun liyane.
- Ing akun, sampeyan bisa ngganti kabeh data, kajaba negara registrasi. Supaya ati-ati.
- Yen akun sampeyan diblokir kanggo nglanggar kebijakan, banjur dana ing akun sampeyan beku kanggo dina 180. Sakwise ditrapake, dana bakal dibayar kanggo sampeyan, nanging mung nalika sampeyan lagi ndaftar data sampeyan saiki.
Ndhuwur dhuwit PayPal sampeyan

Alami, ana macem-macem cara kanggo ngganti dompet. Kanggo saben wong sampeyan butuh sawetara saranan pembayaran. Kanggo nemtokake, sampeyan butuh alamat email. Alamat iki uga dadi syarat kanggo transfer dana.
Так же можно пополнить через платежные терминалы. При пополнении через терминалы российских платежных систем, средства поступают на привязанную карту.
Lan, mesthi, sampeyan bisa nggunakake situs saka maneka exchanger.
Keamanan akun ing PayPal

1. В случае блокировки или кражи вашего счета, восстановить его можно будет только после обращения в службу безопасности PayPal. Yen sampeyan nyedhiyani salinan kabeh dokumen sing dijaluk, statements saka kertu pembayaran utawa konfirmasi owah-owahan alamat IP, mung ing kasus iki akun bakal dikunci.
2 PayPal nolak layanan akun anonim. Kapabilitas ing sistem diwatesi lan nggawe karya meh ora mungkin. Contone, ngiket peta perlu kanggo konfirmasi identitas lan nemokake fungsi gedhe kanggo panggunaan.

«PayPal» - Sistem pembayaran internasional «PayPal» - Sistem pembayaran internasional

Ayo sum wang.
Очень полезный сервис для тех, кто приобретает товары в зарубежных странах. Но не обошли его стороной и некоторые недостатки. Такие как ограничение у анонимных счетов, проблемы с выводом в СНГ и невозможность прикрепить другой счет ЭПС. Однако, за счет огромного охвата стран PayPal bakal tansah populer.

P.S: Уважаемые читатели, в завершении этой статьи, хотелось бы добавить, что существуют различные фишинговые сайты, которые собирают данные кошельков (логины, пароли, итд), они всегда используют дизайн сайта, схожий с оригиналом, и схожее название (добавляют, изменяют, или меняют местами 1-2 буквы)

Conto:

Paypol.com - Iki situs phishing (palsu)

Paypal.com - Iki minangka situs resmi sistem pembayaran PayPal

Enteni jeneng situs ing bilah alamat. Aja nggoleki ing mesin telusur, tansah ngetik jeneng situs langsung menyang bilah alamat.
Situs resmi lan tlaga sistem pembayaran PayPal - Paypal.com. Sanajan padha ngganti domain, sampeyan isih bisa ngetik jeneng domain lawas, sampeyan bakal dialihake menyang domain anyar.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene