Pasar OTC Bitcoin: sing endi tawaran milyar dolar rampung

0
5963

Pasar OTC Bitcoin: sing endi tawaran milyar dollar sing nyimpulake OTC-market Bitcoin: sing endi tawaran milyar-dollar rampung

Harga pasar crypto ora bisa diprediksi lan kerep ngalami variasi dhuwur. Malah, aset gedhé, kayata bitcoin lan etherium, bisa ngganti rega 3-10% saben dina. Yen pasar ijol-ijolan manggoni mung 25% saka kabeh pasar mata uang crypto anjog, bakal luwih angel nemokake alesan kanggo owah-owahan rega sing tajem.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene