Dhasar Crypto-currencies

0
8661

Loro langkah maneh

Dhasar Crypto-currencies Dhasar Crypto-currencies

Yen katon dina iki ing ndhuwur ndhuwur mata uang crypto, sampeyan bakal weruh gambar jatah umum ing tingkat kabeh crypto-currencies utama. Misale mangkene yen kabeh mata uang digital utama ana ing proses koreksi jero sawise wutah cepet sajrone telung sasi musim semi.

Bubar, akeh analis terkenal sing nyathet yen bitcoin lan crypto-currencies liya "ing gelembung," lan mesthine kudu ngalami koreksi jero sadurunge pertumbuhan luwih lanjut. Utamane, Sheba Jafari, analis anjog ing Goldman Sachs, ngandhakake yen koreksi tingkat bitcoin isih ana, nanging ora bisa mudhun ing ngisor nilai $ 1857. Senadyan ramalan kasebut wiwit diwiwiti, bitcoin kanggo jam 24 pungkasan wis tiba ing rega ing 5, 8% lan rega ing wayahe yaiku $ 2366.31 / BTC.

Nanging, ing komunikasi sing padha, Sheba Jafari nyaranake marang klien lan panyatur bitcoote supaya ora khawatir banget babagan iki lan prédhiksi kena "emas digital" menyang $ 4000 / BTC sadurunge pungkasan taun iki.

Uga optimistis babagan Bitcoin mangsa yaiku pedagang lan analis financial sing terkenal Ronnie Moas, sing prédhiksi pertumbuhan nilai mata uang crypto nganti $ 5000 taun sabanjuré. Malah, dheweke yakin yèn sawisé sepuluh taun sabanjuré, rega bitcoin duwé kamungkinan kanggo nggayuh nilai $ 50 000.

Sawise bitcoin, crypto-mata uang liyane ngalami koreksi sing signifikan, sanajan kudu dicathet yen rega bitcoin ngalami koreksi paling ora.

Dhasar Crypto-currencies Dhasar Crypto-currencies

Iki nuduhaké volatility sing rada kurang saka mata uang crypto pisanan.

Reherine Etherium dibandhingake bitcoin, ngalami koreksi sing luwih jero lan ing sawetara titik nyebrang tandha ing $ 200. Rega minimal Etherium yaiku $ 183.75 / ETH dina iki (miturut coinmarketcap) lan iki sing paling dawa kapitalisasi mata uang crypto saka mburi Mei.

Dhasar Crypto-currencies Dhasar Crypto-currencies

Dhasar Crypto-currencies Dhasar Crypto-currencies

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene