Optimis ndeleng wutah pasar mata uang crypto ing mangsa ngarep

0
2355

Optimis ndeleng wutah pasar mata uang crypto ing mangsa ngarep Optimists ndeleng wutah pasar mata uang crypto ing mangsa ngarep

Wutah ora adoh. Lan apa maneh! Kapitalisasi pasar mata uang crypto bisa mencapai triliun dolar, dan bitcoin bisa biaya $ 50 000 pada akhir 2018. Iki diarani pakar lan shakers cryptology, sing diwawancarai Coinstaker.

Direktur Umum Outlier Ventures, perusahaan pasar modal pertama Eropa, Jamie Burke percaya yen wutah bakal diwiwiti sawise Februari lan bakal luwih penting tinimbang ing 2017. Sawise wutah kanthi cepet Burke ngarepake koreksi anyar, nanging tingkat cukup.

Thomas Glucksmann, kepala departemen pangembangan bisnis APAC ing Gatecoin Exchange, yakin yen manawa gelombang global regulasi wus liwat, tarif bakal bali maneh. Sumbangan iki uga minangka kemajuan teknologi anyar, kayata Jaringan Kilat.

Glucksman percaya yen katalis langsung kanggo wutah bakal dadi akses menyang Exchange of the Exchange Traded Fund (ETF), padha karo apa sadulur Winklewoss sing dirilis taun pungkasan, sawise rega wiwit munggah. Dina iki dheweke nliti sawetara kandidat kanggo peran ETF anyar lan ngandhakake yen penampilan bakal ora suwe.

Kepala Hercules Tech Mick Sherman nawakake kanthi raket ngawasi NEO, Ethereum lan IOTA. Dheweke percaya yen mata uang kasebut, sing duwe platform kerja sing apik, bakal tuwuh sacara signifikan ing taun iki.

Uga dikenal cryptotrader Ren Neuner sing tetep ing prediksi Twitter babagan mburi dhuwit bitcoin taun 2018 ing $ 50 000.

Google Analytics uga bilih Bitcoin rauh, ing Februari 2018, Tambah biaya samesthine. Ing basis saka ramalan sing wutah saka pitakon search gadhah tembung "Wikipedia".

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene