Pajak mata uang Crypto

0
10136

Ahli ekonomi: Crypto currency ing Rusia bakal nyoba digunakake

Tax Crypto-currency

Minangka diterangake dening Sergei Hestanov, senadyan modhèritas saka fasilitas pamriksan kuwi, iku nduwèni kekurangan saka segi taxation.

Ngembangaké mata uang crypto ing Rusia bisa, nanging bisa uga kasebut bakal digunakake ing Federasi Rusia supaya ora mbayar pajak, ekonom Sergei Hestanov marang Layf.

- Inisiatif ing tangan siji cocok karo laku sawetara negara, nanging gampang kanggo nganggep yen ing kahanan Rusia, bab pisanan sing bisa digunakake minangka mata uang crypto yaiku evasion pajak. Mata uang Crypto ing kasus kesusastraan meh ora bisa nglacak rantai pembayaran, - nerangake Hestanov.

Ekonom nunjukake yen iki ngandharake sikap ambivalen kanggo crypto-currencies: ing tangan siji, iku fasilitas pembayaran modern, lan ing tangan liyane menehi kemungkinan pola werna abu-abu.

"Bayaran pambayaran kanthi cepet ing wektu iki minangka masalah sing dawa kanggo ekonomi Rusia," ujare pakar.

Sadurungé dikenal dadi Bank Sentral Federasi Rusia bakal ngembangake mata uang crypto nasional. Iki dilaporake dening ketua wakil Bank Sentral, Olga Skorobogatova.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene