Young Ctrifts 2017

0
7773

Crypto-currencies sing paling angel ing donya

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Maca uga:

Bitcoin wis dadi sumber inspirasi kanggo akeh duit digital alternatif sing nyoba nduplikasikake kasuksesane. Senadyan kasunyatan sing potensial investasi kasebut asring banget, nanging isih bisa migunani minangka koleksi utawa minangka alat promosi sing digunakake kanggo narik kawigaten wong liya menyang mata uang kripto. Kajaba iku, kabeh iki anyar bisa menehi pangembang sawetara pitunjuk babagan masa depan industri, kekuatan lan kelemahane.

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Unobtanium (UNO)

Kapitalisasi pasar :, 211, 259 (panggonan 125)

Volume sing kasedhiya: 197744

Unobtanium digunakake kanggo njlèntrèhaké zat utawa materi sing arang banget, larang, utawa fisik sing mokal. Iku sampurna nuduhake sifat altcoin iki: mung ing taun 300, mung 250 ewu UNO bakal ditambang. Fitur iki nggawe mata uang crypto 100 kaping luwih langka tinimbang bitcoin.

Altcoin diluncurake ing taun 2013 Oktober. Saiki, kanthi iki crypto works currency mung ijol-ijolan 4: Bittrex, Bleutrade, Cryptopia lan C-CEX. Boten kados bitcoin, unobtanium ndhukung pertambangan terpadu - sampeyan saged mbabar duit digital kanthi bebarengan. Bentenane liyane antarane unobtanium lan bitcoin yaiku wektu konfirmasi transaksi babagan kaping 3 luwih cendhek.

NyanCoin (NYAN)

Kapitalisasi pasar: $ 396, 279 (tempat 291)

Volume sing kasedhiya: 297, 891, 209

Sapa sing wis nggoleki Internet kanthi suwe wis tau kesandung video Nyan Cat. Kucing piksel lucu banget sukses ing Youtube. Supaya kreator NyanCoin mutusake kanggo nggunakake konsèp video viral iki.

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Situs nyanco.in nyatakake: "NyanCoin minangka mata uang Internet peer-to-peer sing ngidini pembayaran cepet kanggo wong ing donya. Kita kerjo bareng karo PRguitarman (pencipta Nyan Sat) kanggo nggawe mata uang sing dilisensi resmi pisanan! "

Nanging, ora bisa dikatut yen mata uang dhewe wis dadi sukses. Sapa wae bisa miwiti nggarap NYAN kanthi ngunjungi situs lan ngundhuh piranti alus kasebut.

Doge Coin (DOGE)

Kapitalisasi pasar: $ 346, 224, 264 (panggonan 20)

Volume sing kasedhiya: 109, 924, 329, 484

Digawé dening programer Billy Marcus ing 2013 minangka lelucon, Doge Coin kanthi cepet bisa dadi popularitas ing antarane para pengguna internet lan ngasilake altimoye sing padha, sing durung dadi sukses.

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

Young Crypto-currency 2017 Young Crypto-currency 2017

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene