Bisa LitePay cepet nyepetake mata uang crypto ing urip saben dina?

0
2935

Bisa LitePay cepet nyepetake mata uang crypto ing urip saben dina? Bisa LitePay cepet nyepetake mata uang crypto ing urip saben dina?

Ora let suwe, tim Litecoin ngumumake kesiapan pembangunan sing anyar, sing bakal mbantu para pangguna kanthi cepet lan aman tuku, mbayar barang lan layanan kanthi dhuwit dhuwit Litecoin. Perkembangan anyar diarani LitePay.

LitePay, ono, analog saka layanan BitPay, sing pisanan ing pasar mata uang crypto kanggo nggawe pembayaran ing Bitcoins kasedhiya kanggo pengecer lan konsumen. Layanan anyar kalebu kemampuan kanggo ngirim dhuwit saka wallet elektronik kanggo kertu debit LitePay, lan layanan LitePay, ing siji, ngowahi Litecoin ing itungan sing dibutuhake lan Transfer dana kanggo ahli waris.

Wiwit BitPay saiki nduweni masalah gedhe karo skala, sing ndadekake stabilitas lan efisiensi layanan, Litepay bakal bisa saingan lan entuk sawetara pangguna saiki pesaing.

Sayange, langkah-langkah awal para pangembang kanggo miwiti layanan anyar ora kasil lan duweni dampak negatif langsung marang rega Litecoin. Kasunyatane yaiku ing dina sadurunge peluncuran resmi LitePay, kabeh panganggo dikirimi e-mail, kang ditindakake sawisé ditundha nalika diluncurake layanan kanggo periode sing ora dingerteni. Iki tegese para penggemar Litepay kudu ngenteni luwih dhisik sadurunge bisa njaluk kertu debit Litepay.

Iku worth kang lagi nyimak sing iki nolèh lan wektu macem kanggo tim wutuh Litecoin, minangka ahli mrédhiksi, Bukak sukses saka LitePay Litecoin bakal nggawa bantuan ing ndhuwur-3 cryptocurrency paling populer. Mulane, perusahaan, ing éwadéné saka wiwitan ala, isih motivasi kanggo ngrampungake pembangunan lan miwiti saingan Dananjaya.

Ing artikel iki kita bakal nliti luwih rinci babagan kemungkinan layanan Litepay lan dampak peluncurané ing nyesepake mata uang crypto ing donya finansial lan urip kita.

Apa iku LitePay?

LitePay didegaké ing 2017 kanggo tujuan tunggal supaya para pedagang bisa nampa Litecoin minangka pambayaran kanggo barang, layanan lan sateruse. Liwat nggunakake LitePay, perusahaan apa wae, kayata toko online lan toko tradisional, kanthi cepet lan bisa nampa bayaran kanggo layanan utawa produk saka ngendi wae ing donya, saka komputer, telpon seluler utawa piranti seluler liyane.

Pilihan sing paling penting saka layanan LitePay yaiku konversi langsung Litecoin dadi dollar. Miturut para pangembang, pedagang nggunakake layanan LitePay bisa langsung ngonversi Litecoin sing ditampa dadi dolar lan bali. Iki temtu salah siji opsi sing paling atraktif LitePay minangka musuhan gadhah cryptocurrency konversi ing Fiat, iku salah siji saka alasan utama hindering pangenalan cryptocurrency komersial lan toko. LitePay janji bakal langsung ngonversi Litecoin sing ditampa ing mata uang lan dikirim menyang akun bank saudagar.

Ngundhuh kartu debit LitePay, pilihan liya saka LitePay. Sawise nampa kertu iki, wadhah bisa digunakake kanggo konversi langsung Litecoin lan mata uang phyat. Kajaba iku, kertu LitePay bisa digunakake kanggo mbatalake awis lan nggawe pembayaran ing ngendi wae ing donya ing ngendi kartu debit ditampa. Kertu bakal kompatibel karo VISA.

Еще одно преимущество использования LitePay — экономия на комиссии по сравнению с использованием традиционных финансовых услуг. Компании, выпускающие кредитные карты, за обработку и оплату транзакций в среднем взимают около 3% от суммы транзакции. LitePay объявила, что комиссия за обработку транзакций будет составлять максимум 1% от суммы платежа. На первый взгляд, это может показаться незначительной разницей, но для торговцев с большим оборотом, это будет значительной экономией и может оказать положительное влияние на их рентабельность.

Sampeyan uga perlu dicathet menawa para pangembang janji tanpa anonimitas kabeh transaksi pangguna, sing minangka kaunggulan penting. Iki bermanfaat kanggo loro-lorone transaksi, amarga pelanggan ora kudu nransfer informasi rahasia pribadhi, lan pedagang ora kudu nglampahi sistem keamanan larang kanggo ngatasi data kasebut kanthi cara sing luwes lan aman.

Saliyane iki, LitePay nduweni mekanisme mbalekake biaya sing gampang nalika dana ditindakake langsung marang pangirim tanpa komisi. Kajaba iku, LitePay menehi kesempatan kanggo para pelanggan supaya nyimpen Litecoin kanthi aman kanthi nggunakake dompet multi tandha.

Kurangé populasi popularitas BitPay minangka kesempatan kanggo Litepay

LitePay не является первой системой, которая предоставляет сервис по обработке криптовалютных платежей. До недавнего времени первенство в этой нише занимал сервис BitPay. Эта революционная разработка стала основополагающим началом к развитию онлайн платежей в криптовалюте. BitPay существует с 2011 года, и с тех пор они предоставляют услуги различным предприятиям и компаниям по интеграции Биткоин-платежей в их бизнес.

Senadyan kasunyatan bilih BitPay gadhah sapérangan mitra utami, kasunyatanipun kasunyatanipun sampun mandheg. Iki amarga sawetara masalah. Ingkang pisanan yaiku kenaikan biaya kanggo ngolah transaksi karo Bitcoin. Gumantung marang jumlah transaksi, Komisi bisa mencapai maksimum saben dolar 60 saben transaksi. Komentar BitPay babagan kahanan iki minangka kabutuhan amarga biaya dhuwur kanggo ndhukung operasi layanan kasebut.

Kajaba iku, jaringan wis ngadhepi overloads sing serius, sing ndadekake pangolahan transaksi sing paling alon banget. Sampeyan uga perlu dicathet menawa popularitas layanan kasebut kena pengaruh kahanan sing ora mesthi lan masalah karo Bitcoin pérangan. Ing wayahe saiki amarga mundhak ing rega, pedagang wiwit nggawe transaksi luwih cilik ing mata uang kasebut.

Malah senadyan kapentingan tambah ing kertu mata uang saka industri gedhe lan populasi umum, kasil BitPay gumantung manawa tim Bitcoin bisa ngatasi masalah pandhangan kasebut. Mesthi, integrasi Bitcoin Cash, uga update kayata SegWit lan Lightning Network, mesthine minangka langkah kanggo nambah kinerja, lan bisa mbantu BitPay nggayuh tingkat keuntungan sing dikarepake. Nanging, isih durung cetha manawa metamorfosis anyar Bitcoin wis kena pengaruh ing reputasi BitPay, lan carane iki bakal mengaruhi mangsa layanan iki.

Bisa LitePay nyepetake adaptasi mata uang crypto ing pasar finansial?

Gambar ing ngisor iki nuduhake biaya transaksi kanggo Bitcoins lan Litecoin. Sampeyan bisa ndeleng manawa Litecoin duwe kauntungan sing kuwat banget babagan Bitcoin amarga biaya sing entuk biaya banget.

22 Desember 2017 taun, volume transaksi saka loro dhuwit recehan iki ngrambah tingkat rekaman. Perlu dicathet yèn ing dina iki kira-kira 55 luwih larang kanggo nggawe transaksi nganggo Bitcoin tinimbang karo Litecoin. Nganggo babar pisan, malah nganggep volume transaksi, Litecoin isih meh 6 luwih murah tinimbang Bitcoin, lan sing luwih penting luwih cepet.

Kabeh bukti ing ndhuwur nuduhake kemungkinan-kemungkinan kanggo LitePay. Masalah skalability Bitcoin lan BitPay ngadhepi manawa pancen ora dadi masalah kanggo LitePay, lan iki minangka kauntungan utama. Litecoin nduweni blok luwih cepet lan biaya komisi kurang saka siji sen. Kabeh iki nyebabake kasunyatan menawa Litepay bakal bisa mbangun infrastruktur sing kuat lan ditemoni ing sekitar jaringan Litecoin.

Pangenalan merek

Bitcoin nduweni keunggulan pioneering luar biasa lan pangenalan merek banget tinimbang duwit receh liyane, kalebu Litecoin. Akeh populasi ing wektu iki mbokmenawa wis krungu bab Bitcoin, nanging sing paling ora tau krungu babagan Litecoin, IOTA utawa Lisk.

Kaya popularitas lan jangkoan sudhut perhatian pamirsa dening Bitcoin mesthi salah siji saka alangan kanggo Litecoin. Senadyan tim Litecoin uga nyoba njaga pesaing utama.

Dipimpin dening Charlie Lee, tim mung sawetara sasi ngrambah kenaikan harga sing durung tau ana kanggo Litecoin lan ing wektu nambah jumlah pandhita duweke. Kabeh faktor kasebut nuduhake yen Litecoin iku rajin ing punggung raja kripto sing saiki lan ing mangsa ngarep bakal bisa njupuk Panggonan juara.

Volatility

Perlu dicathet menawa volatility minangka masalah sing padha amba kanggo Bitcoins lan Litecoin. Masalah iki mesthine minangka salah sawijining alangan sing ana ing dalan kanggo nyesepake mata uang crypto ing donya modern. Yen sampeyan nonton fluktuasi pungkasan, dhukungan saka pembayaran crypto-currency dadi resiko ageng kanggo perusahaan sing wis mutusake kanggo ngganti layanan kasebut.

Sanajan, misale jek, LitePay njupuk masalah iki lan ngurangi risiko iki, saéngga para pangguna bisa langsung ngonversi kabeh pembayaran menyang Fiats. Kanthi pilihan iki, pedagang tansah bisa njaluk jumlah sing tepat sing dijaluk, senadyan owah-owahan ing tingkat Litecoin. Mangkono, LitePay temtunipun gadhah potensial dados panuntun dhumateng mancing kathah perusahaan kangge mbentuk sistem pembayaran mata uang crypto. Kajaba iku, kanthi nambahake jumlah pelanggan sing nggunakake layanan lan nampa pembayaran ing Litecoin, jumlah wong sing nggunakake Litecoin kanggo pembayaran bakal nambah, sing ing tembe bakal ningkatake kabutuhan.

Liyane Jahwéh, LitePay lan wutah saka pelanggan bisa nduduhake sing pembayaran kriptovalyutnye bisa bener Integrasi menyang bisnis. Ngurangi risiko volatility, LitePay nduduhake kanggo bisnis sing wis nggunakake layanan Dananjaya teknologi blokcheyn punika majeng teknologi sing ora mung beda nyata-wektu Processing data, nanging uga ekonomi ono gunane kanggo transaksi keuangan saka cara pembayaran tradisional.

LitePay migunakake Litecoin minangka teknologi sing apik banget

Bank-bank ngerteni yen duit kripto bisa numpes bisnis. CEO saka JP Morgan, Jamie Dimon, mung 6 months ago nyatakake Bitcoin punika boten liyane saka rencana fraudulent, nanging saiki dikenali sing cryptocurrency ancaman katon kanggo masa depan saka industri perbankan.

Lan LitePay kanthi sampurna nemtokake manawa ancaman iki nyata. Ngilangi masalah keruwetan mata uang crypto, LitePay kanthi lengkap nggunakake teknologi dasar pamblokiran, sing wis nduduhake kaunggulane babagan transaksi finansial tradisional. Layanan LitePay ora nggunakake Litecoin minangka sarana nyimpen utawa mung minangka mata uang kanggo pelanggan, nanging nggunakake minangka teknologi basis. Urut lan mirah transaksi kanggo kabeh bisnis donya dadi mungkin thanks kanggo Litecoin.

Transaksi internasional bisa diproses kanthi cepet ing sawetara menit tanpa intermediaries. Ing wektu sing padha, kabeh wong ngerti yen bank-bank ora bisa nindakake kanthi cepet. Padha kudu nggunakake bantuan intermediaries, sing nyeret proses transfer dana tanpa wates. Sistem perbankan uga amba lan angel diganti sewengi, lan ing layanan pembayaran LitePay ana teknologi sing ngidini sampeyan ngeculake sistem perbankan menyang nines.

Kesempatan kapindho

LitePay обладает огромными возможностями на рынке. Благодаря использованию технологии блокчейн, LitePay с легкостью сможет заменить отрасль финансовых услуг, став более быстрым и дешевым способом совершать ежедневные он-лайн операции для торговцев. BitPay существует уже около 6 лет, но не смог достичь широкого распространения среди пользователей из-за нестабильности Биткоина, а также за счет более дорогостоящих комиссий.

Amarga LitePay migunakake Litecoin sing luwih cepet lan luwih murah, duweni kesempatan sing luwih apik kanggo menang liwat pangguna. Sanajan pengakuan saka merek Litecoin ora cedhak karo Bitcoin, koin iki cepet entuk momentum lan dadi luwih populer ing pasar mata uang crypto.

Lan senadyan peluncuran awal prodhuk durung lulus, LitePay minangka konsep inovatif sing nyedhiyakake layanan sing akeh, lan isih akeh potensial.

Perlu dicathet yèn iki minangka langkah gedhe maju ora mung kanggo Litecoin, nanging kanggo kabeh cryptomir. Transaksi murah lan cepet bakal nyedhiyakake layanan kasebut kanggo macem-macem wong, lan iki, mesthine bakal mbiyantu popularize mata uang crypto, uga nambah likuiditas.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene