Tingkat bitcoine maneh ngluwihi tandha 5100 dolar AS

0
2334

Amargi panyuwunan ningkat kanggo Bitcoin ing nunggu divisi kang sabanjuré, biaya itungan digital paling larang ing donya ing sawetara jam kondhang ndhuwur dolar $ 5100 US.

Nalika ditampilake Soinmarketcap Warta saiki biaya Bitcoins ing wayahe stands ing $ 5146, nalika isih jam kepungkur iku $ 5176.

Tingkat bitcoine maneh ngluwihi tandha saka 5100 US Dollar Tingkat bitcoin maneh ngluwihi tandha 5100 dolar AS

Perlu dicathet yen indikator iki minangka nilai rata-rata kanggo pasar. Contone, tukar mata uang Amérika Bittrex saiki dagang BTC kanthi rega $ 5220.

Tingkat bitcoine maneh ngluwihi tandha saka 5100 US Dollar Tingkat bitcoin maneh ngluwihi tandha 5100 dolar AS

Analis pasar mata uang crypto pracaya yen tingkat bitcoin bakal diatasi ing tingkat ora luwih murah tinimbang $ 5000. Contone, Mike Novogradts percaya yen ing musim semi saka 2018 iku patut kanggo meret $ 10000 kanggo siji Bitcoin.

Sadurungé, warta babagan watesan saka kripto-mata uang ing China, nyebabake kasunyatan bikoin lan altemoyan liyane kurang. Sawetara ijol-ijolan nandhani rega $ 1800 kanggo Bitcoin. Nanging, sawise pasar ora nanggepi banget marang kabar saka negara liya sing mbatesi larangan.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene