Kapitalisasi bitkoyna tekan $ 5 triliun. ing taun 10 sabanjure

0
2291

Kapitalisasi bitkoyna tekan $ 5 triliun. ing taun 10 sabanjuré Kapitalisasi bitkoyna tekan $ 5 triliun. ing taun 10 sabanjure

Co-ngedegaken saka itungan digital Bitcoin wallet Breadwallet lan Kepala Marketing Officer (CMO), Harun Lasher, disaranake sing cryptocurrency anjog Kapitalisasi pasar Bitcoin ngrambah $ 5 10 triliun ing taun teka, dina iki Kapitalisasi cryptocurrency iki $ 75 milyar. Dollars ..

Nanging, dhèwèké ngandharaké menawa dhuwit digital bisa ngadhepi sawetara masalah ing sadawané dalan, nyerat Cointelegraph.

Wonten ing sebuah wawancara, Lacher nyatakaken bilih, amargi gaya saiki kaliyan bitcoin lan mata uang digital sanes, kita saged nyana kejatuhan ingkang abot.

"Minangka pemilik wektu suwe saka bitcoins, Aku emg kaya kondisi rega anyar (tingkat Bitcoin ngrambah $ 5 ewu.), Sanadyan aku kelingan pasar Bull kamungkinan kanggo tindakake pasar bear luwih kasar. Crypto currency in gelembung? Ya, mesthi. Apa ala? Ora perlu. "

Rega Bitcoin lan ramalan lasher

Bitcoin terus aktif nyedhiyakake dheweke ing pasar lan ngrambah rekaman liyane 31 Agustus, nambah kapitalisasi total kanggo 78 milyar. Mata uang crypto leading wis ngluwihi perusahaan kaya Starbucks sajrone kapitalisasi pasar. Lintasan munggah fenomenal, kanthi alasan sing jelas, mimpin spekulasi babagan gelembung sing bisa metu.

Sementara, Lasher paring bebaya bilih investor mata uang cautious ing investasi. Dheweke ngandhakake yen investor kudu nindakake riset ekstensif sadurunge njupuk bagian ing pasar crypto-currency.

"Aku ora nyaranake sapa wae investor kudu ngubungi crypto-currencies tanpa riset ekstensif awal. Iki ora njaluk rencana cepet sugih, lan wong sing wuta uncalan dhuwit menyang iku, paling kamungkinan, bakal dadi) banget beboyo, b) tuku dhuwur banget, lan c) ngedol banget awal. "

Menapa malih, Lasher nyaranake manawa ing taun 10 bakal ana duit virtual 10 worth luwih saka 25 milyar dolar. Miturut data Coinmarketcap, ing wayahe mung Bitcoin ($ 75 milyar) lan Ethereum ($ 32 milyar) wis ngluwihi level iki.

ahli BitcoinWeb suggest sing ing mangsa cedhak Ngartekno ngiyataken posisi cryptocurrency janji anonymity lan kacepetan dhuwur saka transaksi, ora peranan pungkasan ing menang maneh teknologi Lightning Network iki nambah-ing kanggo duit odnoheshevyh.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene