Altimoyin sing paling migunani kanggo mincing lan ngapa?

0
3754

Altimoyin sing paling migunani kanggo mincing lan ngapa? Altimoyin sing paling migunani kanggo mincing lan ngapa?

Всем известно, что майнинг bitcoin bisa digawe langsung saka omah. Nanging pendatang anyar ing wilayah iki kudu nyatakake yen pertambangan uga mbutuhake investasi finansial tartamtu. Dadi, contone, kanggo entuk keuntungan kapisan sampeyan, sampeyan kudu ndarbeni piranti sing miner kanggo jenis penambang crypto jenis Antminer S9 (bab 1600 dolar AS) lan tuku sawetara kartu video kelas siji. Nanging, sampeyan isih bisa nandur dhuwit luwih murah tinimbang bitcoins, altoquines, kayata Litecoin lan DASH.

Что делает Litecoin и Dash более привлекательными для майнинга?

Ayo diwiwiti kanthi gambaran cilik Litecoin.

Litecoin muncul ing pasar crypto-currency ing 2011 taun. Mata uang iki nduweni sawetara fitur unik:

  1. Biaya komisi luwih murah kanggo transaksi;
  2. Algoritma cryptographic sing prasaja sing cocok kanggo pamula;
  3. Генерация блоков Litecoin осуществляется каждые 2,5 минуты, при том, что у Bitcoin этот процесс занимает почти 10 минут. Стоит понимать, что чем быстрее происходит генерация блоков, тем быстрее происходит скорость обработки транзакций;
  4. Litecoin вмещает до 84 миллионов монет, при этом у Bitcoin стоит ограничение на 21 миллионе монет.

Что касается Dash Coin, то стоит заметить, что она появилась в 2014 году и изначально имела название Dark Coin. Dash позволяет пользователям миксовать свои монеты и использовать механизм под названием «Darksend», который предназначен для того, чтобы сделать транзакции пользователей анонимными. Кроме этого, эксперты отмечают, что для майнинга Dash Coin требуется значительно меньше энергозатрат в сравнении с другими криптовалютами. Команда Dash состоит не из программистов, а из волонтеров и людей, которые инвестировали в разработку специальных серверов сети под названием Masternodes несколько лет назад. Стоит отметить, что к 2016 году Masternodes помогли увеличить доходность инвесторов на 6 000%.

Carane bener njaluk altoban?

Minangka karo bitcoin, sampeyan bisa nyemprotake Litecoin lan Dash nganggo komputer ngarep.

Nanging, yen sampeyan serius babagan nggawe dhuwit, sampeyan uga kudu nginstal saka siji nganti telung kertu video sing layak lan panambang USB. Saben kertu video bakal biaya sampeyan saka 100 dadi dolar 300. Penambang akeh ing rega saka $ 30 dadi $ 200. Kanggo miwiti nggarap, sampeyan bisa nglampahi luwih saka 1000 dolar, nanging iki ora perlu.

Penting ngelingi yen nginstal kertu video tambahan utawa sawetara kartu grafis, uga minangka pelombong, bakal langsung ndadekake biaya listrik, saéngga tagihan listrik sampeyan uga bakal tuwuh. Iku uga worth considering sing sistem bakal generate luwih panas. Iki bakal dadi bonus sing ora bisa ditolak ing periode mangsa musim panas, nanging paukuman nyata ing mangsa panas.

A little about mining cloud

Если вы будете свидетелем разговора двух людей о майнинге Litecoin и Dash, вы скорее всего будете часто слышать о понятии облачного майнинга (cloud mining). Часто такой способ майнинга называют мошенничеством. Однако некоторые инвесторы зарабатывают приличные деньги, используя облачный майнинг.

Kanggo nggawe untung, investor kasebut tumindak kanthi strategi tartamtu:

  1. Padha nandur dhuwit saka $ 1500 menyang $ 3000 lan liyane;
  2. Они заключают различные майнинг-контракты, которые в совокупности позволяют им получать доход в $15 -20 в день и более;
  3. Padha nggawe pertambangan liwat Purwaning Dumadi utawa layanan HashFlare - iki sauntara minangka situs siji-sijine pertambangan awan sing durung katon ing operasi penipuan nganti saiki.

Nggunakake strategi kasebut bakal nuntun sampeyan supaya entuk manfaat. Minangka laku nedahake, investor sing nandur modal kurang saka 1000 dolar ora entuk manfaat apa wae. Investor kasebut entuk babagan 0,39 sen kanggo dina 3 sawise nandur modal $ 64, nalika padha uga mbayar komisi $ 75.

Yen sampeyan duwe piranti sing tepat, sampeyan kudu milih piranti lunak lan blumbang

Что касается майнинга, то Litecoin Grinder, Litecoin Miner, and Dash Miner – популярны и простые в использовании программы. Также есть еще один сервис для майнинга — Radioactive Miner. Он позволяет майнить не только альткоины, но и биткоины. На первый взгляд эта программа достаточно простая в использовании, но в сети можно найти не особо много информации о ней, а отзывов и вовсе нет.

Kanggo blumbang, LitecoinPool.Org lan Nanopool.Org minangka layanan paling populer. Sawise sampeyan nginstal piranti lunak kanggo pertambangan, sampeyan mung kudu ngrampungake telung langkah:

  1. Nggawe sawetara suntingan ing file printah;
  2. Ngatur setelan sing dibutuhake;
  3. Mulai pertambangan.

Wektu kanggo miwiti nggawe dhuwit.

Главная причина задуматься о майнинге Litecoin и Dash прямо сейчас, заключается в том, что вы, вероятнее всего, получите больше выгоды, добывая именно эти альткойны, нежели биткоины.

Senadyan kasunyatan yèn altoni ora kaya bitkoyn, kita bisa ngomong kanthi kepastian yen padha duwe posisi sing kuwat ing pasar, potensial dhuwur lan dikarepake banget ing pangguna.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene