( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / ) ( / )

Zonto.world - jaringan sosial multifungsi

Zonto World minangka ekosistem ing papan sing ana maneka warna layanan sing ditata kanggo ningkatake kualitas urip para pangguna. ...

Brickblock - platform blockbuster kanggo dagang real estate

11 октября 2017 года пройдёт ICO Brickblock – платформы, которая позволит торговать токенами на недвижимость. Также децентрализованная биржа предоставит возможность проводить операции с биржевыми и криптовалютными...

Proyek blok-blok Rusia "The Memessenger" berhasil ngliwati babak pertama ICO

Команда сибирских разработчиков в августе собрала 150 000$ инвестиций на развитие провокационного стартапа. Провокационный стартап «TheMemessenger» объявил об успешном сборе запланированных 150000$ на первом этапе ICO....

Bank Sentral Cina nglarang pembukaan ICO anyar

Bank Rakyat China ngetokake dhawuhe sing mbebasake pembukaan ICO anyar lan nuntut pengembalian dana sing wis dikumpulake. Kriptornok bereaksi kanthi gulung tajam: bitokoyn-6%, ...

Indentasi platform sing dideskripsikan bakal ngasilake reputasi

Proyèk Indèktor, sing diciptakaké déning perusahaan pemblokiran Singapura Attores, wis nglumpukaké 62% saka hard-cap, ing total kanggo nyonto 50 000 ETH. ICO bakal rampung ing 7 September 2017 taun. Indis ...

Module ICO mundhut $ 4,2 yuta ing menit 10

Швейцарский стартап Modum собрал 4,2 млн. Долл. США уже за первые 10 минут своего ICO. До настоящего времени ICO Modum привлекла 10 миллионов долларов инвестиций. Цюрихский...

Blockchain.aero - Proof-of-flight. Blok platform deck kanggo penumpang ...

Blockchain.aero - первая в мире блокчейн-платформа для городской авиации. Whitepaper Форум Официальный сайт Token Launch Фаза 1.1 19 июля 2017 - 31 августа 2017 500 Лет. аппаратов=300 млн McFly 1 Waves=175 McFly coingecko | icorating.info Token...

Awal wiwitan Bartini nyiptakaké modhèl médik modhèl listrik.

В августе – сентябре Bartini рассчитывает привлечь инвесторов со стороны. Компания планирует закрыть раунд с результатом в $0,5 млн. Привлеченные средства, потратят на то,...

Iku populer!

Iku menarik!

ru Russian
X
Yandeks.Metrika
G|translate Your license is inactive or expired, please subscribe again!