Analis keuangan prediksi bitcoin wektu angel

0
2073

Analis financial prédhiksi bitcoin wektu angel Financial analis prediksi bitcoin wektu angel

Ing latar mburi koreksi pasar sing lagi aktif ing mata uang Crypto, analis finansial terus nandheske bilih Bitcoin ora bakal bisa entuk daya. Ing panemu kasebut, dhuwit digital wiwit ditiup, bali menyang nilai nyata.

Ékonom sing kondhang, Nouriel Roubini yakin, bitcoin bakal pungkasané dadi nol.

Ahli finansial dijuluki. Doom (Doctor of Judgment Day), ngira krisis keuangan global 2008 taun, pekan lalu disebut bitcoin "ibu kabeh gelembung."

Saiki Roubini wis nerbitake serangkaian tulisan ing Twitter, ing kono dheweke ngira yen penurunan harga bitcoin kanggo 5 ewu.

"Dadi, HODL-eccentrics: siap nyalahake 75% saka puncak anyar," ujare Roubini.

Dheweke nggunakake memo HODL Internet, sing muncul ing taun 2013. Dadi wiwit nyathet wong-wong sing pracaya marang nilai mata uang kasebut lan tetep, senadyan jatah rega kasebut. Tembung kasebut banjur diandharake minangka Hold On kanggo Dear Life (terus menyang pasukan pungkasan).

Roubini nulis sing HODL-oddballs bakal tetep bitcoin nganti tiba menyang nul, nalika scammers lan "paus" nyelehake kabeh lan ninggalake.

Bitcoin ora mung gelembung nanging uga bencana ekologis

Ketua Pegawai Eksekutif Bank kanggo International Settlements (BIS) Agustin Carstens (Agustin Carstens) disebut bitcoin kombinasi gelembung, piramida finansial lan bencana lingkungan.

Saiki, dheweke ngakoni yen intensitas energi saka prosese penambangan crypto-currency. "Teknologi anyar ora kaya teknologi paling apik utawa ekonomi paling apik. Iki cetha ing kasus bitcoin: nalika, mbok menawa, dimaksudaké minangka sistem pembayaran alternatif tanpa keterlibatan pemerintah, wis dadi kombinasi gelembung, skema Ponzi lan bencana lingkungan, "ujare BIS.

Agustin Carstens nyatake yen bitcoin lan crypto-currencies liyane "mbokmenawa ora stabil minangka dhuwit" lan ora cocog karo definisi mata uang. Dheweke nyuwun konsolidasi tumindak marang kertu mata uang, supaya dheweke ora njupuk oyot lan ora ngurangi kapercayan ing bank-bank pusat.

"Ana argumen sing kuwat kanggo intervensi strategis. Minangka wis dicathet dening akeh lembaga pengawasan lan pengawasan pasar sekuritase, aset kasebut bisa ningkatake masalah sing ana hubungane karo pangayoman konsumen lan investor, "ujare.

Kepala lembaga, disebut Bank Sentral kanggo Bank Sentral, percaya yen perlu kanggo nyegah eksistensi mata uang crypto minangka "parasit" saka sistem keuangan sing wis ana. Mung produk lan ijol-ijolan sing tundhuk karo standar lan aturan sing ditampa kudu nduweni akses menyang layanan perbankan, Karstens nyathet:

"Iki tegese risiko sing padha, aturan sing padha. Lan ora ana pangecualian. "

Dheweke uga nyatakake risiko evasion pajak, pencucian uang lan pembiayaan aktivitas ilegal sing ana hubungane karo crypto-currencies. Lan nambahake manawa wong-wong sing melu wis siap nggawe volatility kritis ing harga crypto-currencies.

Bitcoin koreksi - awal saka mburi pasar kriptot

Kurangé populasi anyar, sing nyebabake pangurangan kapitalisasi pasar mata uang kanthi 500 $ milyar, mung wiwitan, ngandika kepala departemen analisis investasi internasional saka Steven Strogin, Goldman Sachs Inc. Inc.

Paling cryptocurrency kamungkinan ora ana ing wangun kang padha ana saiki, lan investor kudu disiapake kanggo kasunyatan sing sawetara saka dhuwit recehan bakal ilang, diganti dening sawetara saingan luwih kuat, ngandika Stephen STROGINO ditanggepi a statement umum ing Januari 5. Senadyan kasunyatan sing wong durung nunjukaké pigura cetha, ngandika yen rega obahe anyar nunjukaké pangembangan skenario gelembung lan disaranake sing ing mangsa cedhak cenderung kanggo oscillate synchronously sawetara dhuwit recehan, bakal ajur, sawetara pemenang bakal njaluk pasar iki.

"Hubungan sing kuat antarane dhuwit dhuwit koin sing beda-beda mengaruhi aku," ujare Strogin. "Amarga ora ana regane domestik, duit sing ora bisa ngadeg bakal nerusake menyang nol."

Dhuwit dhuwit anyar ora duwe prospek jangka panjang, amarga pangolahan dawa, masalah keamanan lan biaya pangopènan kanggo jaringan, ujare Strogin. Perkenalan sayuran bitcoin sing luwes ora bisa ngrampungake masalah, tambahake.

"Apa wae crypto-currencies sing saiki dadi Amazon anyar utawa Google, utawa bakal dadi salah siji saka akeh mesin telusur saiki? Nanging, kahanan krisis ora ateges manawa sawetara pemenang ora bakal tuku, nanging ing kasus iki, kanggo mayoritas wong sing overboard, panjaluk sadurungé sadurunge mesthi tetep, "kandhane.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene