CME Group bakal miwiti dagang berjangka ing tanggal wolulas ing Desember

0
1518

CME Group bakal miwiti dagang ing berjangka kanggo bitokoyn nomer wolulas ing Desember CME Group bakal miwiti dagang berjangka kanggo bitokoy wolulas ing Desember

Bursa sing paling gedhé, ing ngendi ana derivatif finansial, dadi Investing.com. CME Group nyetujoni nomer kasebut nalika mbukak futures ing bitcoin. Pedagang bakal duwe kesempatan nggunakake instrumen anyar ing bidang keuangan, nalika tanggal Senen bakal rawuh, kaping wolulas ing Desember. Informasi babagan iki dikirim ing website perusahaan.
Terry Duffy, sing kepala Stock Exchange Amérika, ngandika sing kabeh seneng sing ana ngarsane kesempatan kanggo melu ing kesimpulan kanggo Wikipedia pasar berjangka ing cryptocurrency, sawise Jeksa Agung bisa ngetokake iki isa metu, bebarengan karo anggota Komisi, kang ngatur urgent perdagangan exchange CFTC karo partners pasar. Padha nyatet sing alat isih ngembangaken. Iki jelas kasunyatan sing pasar cryptocurrency anyar lan durung banget dikembangaké.
Peluncuran kontrak anyar bakal kedadeyan miturut syarat-syarat pemukiman finansial. Iki bakal didhasarake karo Referensi CME CF Bitcoin Reference, yaiku jinis referensi bitcoin marang dollar AS sing dikompilasi dening CME Group kanggo informasi platform kayata Bitstamp, GDAX, itBit, Kraken.

Jaminan kanggo nggayuh saben berjangka bakal telung puluh lima persen. Iki minangka nilai sing cukup dhuwur kanggo alat jinis iki. Kajaba iku, Group CME kepengin ngupayakake mekanisme sing ana hubungane karo pangurangan risiko sing ana hubungane karo tingkat volatilitas mata uang crypto. Ing wektu sing padha, watesan bakal dileksanakake nalika dina owah-owahan. Nalika padha tekan, perdagangan ing sawetara utawa kabeh bakal mandheg.
Miturut Duffy, kanthi bantuan bitcoin berjangka, ruang lingkup owah-owahan biaya bitcoin bakal dikurangi sesuai karo rong alasan. Kaping pisanan, padha ora nindakake dagang luwih saka rong puluh persen luwih utawa ganti saka rega sing disetel ing dina sadurungé. Kanggo perdagangan nganggo piranti kasebut, pedagang kudu nganggo simpenan keamanan telung puluh persen.

Miturut hukum Amerika, CME Group bisa miwiti alat sing padha tanpa menehi rekomendasi marang regulator. Mulane, kita kudu ngandhani CFTC bab kasunyatan sing saben contract cocog karo aturan sing ana.
Iku worth recalling sing proses ngetokake bitcoin CMEGroup berjangka kacarita nalika Oktober wis liwat. Ing wekdal punika, piyambakipun ngandaraken bilih peluncuran punika badhe kalampahan wonten ing periode kaping sekawan ing taun punika. Nanging, nomer sing bener ora dijenengi. Tampilan berita iki nyebabake wutah cepet saka bitcoins. Umumé, dadi ora bisa dipercaya kanggo para pedagang sing nalika ora bisa miwiti, bisnis iki bakal dibatalake utawa ditundha, pasar bisa ambruk.

Nalika padha nulis warta, bitcoin ing ijol-ijolan Bitfinex tambah pitung persen dadi sepuluh ewu nem atus patang puluh dolar. Sampeyan bisa mikir sing asale, iku cenderung nyebabake panyimpenan bitcoin, ujar Adam Button, sing nyekel post editor umum ForexLive. Investor sing kepéngin tetep ing posisi dawa ing wilayah Bitcoin bisa nggunakake pasar berjangka. Padha ora kudu luwih kuwatir babagan kabeh masalah sing gegayutan karo nyekel posisi ing bitkoyne utawa pitados marang broker.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene