Parlementer Inggris ora gelem nyekel posisi penasihat ...

0
5790

Parlementer Inggris ora gelem ngawula minangka penasehat ... Parlementer Inggris ora gelem nimbang penasehat & # 8230;

Jeneng peserta (kapisah karo koma).

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene