Sumber daya kanggo pertambangan

0
4372

Mata uang pertambangan lan crypto cepet mlebu nyawa wong modhèrn. Industri ijol-ijolan ora mandheg ing panggonan, saya terus ngembangake jangkauane lan ngidini para netizen jumlahe jaringan kanggo entuk keuntungan sing apik tanpa ninggalake apartemen dhewe. Apa sampeyan kudu entuk dhuwit lan apa model pertambangan dibangun?

Komponen utama ing farm

Keuntungan langsung gumantung marang kapasitas peralatan, farm apa sing disebut. Punika adhedhasar komputer, sumber daya lan kertu grafis ingkang sae. Manungsa waé: keuntungan sampeyan ing ijol-ijolan gumantung ing daya kertu.

Akeh sing nyambut gawe ngemudhokake kebutuhan kanggo tuku peralatan sing dhuwur lan kuat. Panyedhiya daya sing dipilih kudu nemtokake tujuan sing wis diatur lan bebas nangani kartu video saka macem-macem kapasitas.

Komponen utama kanggo farm:

  • komputer;
  • unit sumber daya;
  • motherboard;
  • PCI-E splitters;
  • PCI-E bangga.

Paling anyar bakal ngitung kalkulus teoretis, ora netepake sistem operasional sing nyata. Tuku kartu video 6 cilik lan sumber daya ing 1000 W ora bisa entuk kinerja normal. Miner sing ora tau weruh ora nyatakake kasunyatan konektor sing ilang, sing perlu kanggo nyambung unsur-unsur grafis. Akeh wong nyoba ngatasi masalah kanthi nginstal splitter. Nanging, iki ora dadi gagasan sing paling apik, pungkasane ana kemungkinan sing luwih gedhe babagan overloading kabel. Ing kasus iki, kabeh kalkulasi ekonomi lan strategis bakal gagal, lan sampeyan kudu mbayar dhuwit kanggo nylametake peralatan.

Power supply kanggo pertambangan Daya kanggo pertambangan

Nggawe farm, sampeyan kudu nimbang kabeh rincian cilik, kalebu nomer panyambung PCI-E. Piranti modern ditondoi dening papat kabel. Sampeyan bisa tuku aksesoris lan kabel sambungan 8, sing nemen ngoptimalake kabeh proses.

Ing praktik, colokan 4 metu saka pemisah, lan sistem iki dirancang kanggo nyambungake kertu video 4 wae. Kanggo ngoptimalake proses kasebut, para penambang nggunakake konektor khusus utawa adaptor Molex. Kecanggihan iki fraught kanthi ora resmi ing karya. Saham Stockbroker berpengalaman nyaranake kanthi nggunakake peralatan sing apik lan apik, tanpa tambahan pembagi lan unsur liyane.

Standar X16 PCI-E slot menehi perintah 75 W. Yen sawetara kertu video bisa digunakake bebarengan, papan induk kudu dianggo ing wates bandwidth sing diwenehake. Nalika nggunakake motherboard kuat dirancang khusus kanggo farms modern, dianjurake sampeyan tuku sawetara kabel ekstensi. Kertu video uga dilengkapi karo molex-konektor, sing nyedhiyakake daya maksimum sajrone operasi.

Saham Stockbroker berpengalaman nyaranake njupuk tampilan nyedhaki PCI-E risers. Padha luwih apik panganan, lan beban nalika nggunakake wong wis dikurangi sacara signifikan. Pasar modern nawakake pirang-pirang jinis riset, x1 PCI-E ing USB 3.0 banget populer. Fitur fitur kinerja dhuwur, dibandhingake karo extension karet standar. PCI-E riser ngoper ing panyambung molex. Keuntungan iku kamungkinan ngisi daya cepet lan ngurangi beban ing motherboard.

Yen sawetara konektor digunakake, dianjurake supaya tetep ngawasi kondisi kabel kasebut. Nalika lagi panas, kabeh peralatan cepet gagal. Ngawasi indeks suhu kabel ngidini nyisihake pas wektune masalah. Kanggo ngurangi overheating, perlu ngoptimalake beban.

Model pasokan listrik paling apik

Sambungan, motherboard, splitters lan risers - kabeh komponen iki ngidini sampeyan ngoptimalake proses kerja. Nanging, komponèn utamane farm iki yaiku sumber daya. Pilihan saka unsur iki gumantung marang kinerja komputer, tanggapan lan keuntungan.

Ing pasar saiki, ana sawetara piranti sing nyukupi kabutuhan sistem pertambangan modern. Antarane wong-wong mau yaiku:

  • CHIEFTEC A-135 1000W (APS-1000CB);
  • CHIEFTEC A-135 750W (APS-750CB);
  • RAIDMAX Scorpio 1000W (RX-1000AP-S);
  • RAIDMAX Cobra 1200W (RX-1200AE-B).

CHIEFTEC A-135 1000W (APS-1000CB) - unit kuat, sing dirancang kanggo nggarap game modern lan situs miner. Keuntungan utama yaiku kemampuan kanggo bebarengan ngawula kartu video 6 bebarengan. Efisiensi dhuwur, ngoptimalake operasi piranti lan ngidini sampeyan entuk kinerja maksimal. Piranti kasebut ditambah karo banjir sing kurang, nanging sistem pendingin sing kuat banget. Model iki dirancang kanggo operate ing kahanan sing angel. Modhèl CHIEFTEC A-135 1000W (APS-1000CB) semi-modul dilengkapi konektor sing diperlokaké, kabel sing langsung diasilake saka omah. Iki tegese sampeyan bisa lali babagan adaptor tambahan. Yen dikarepake, unsur tambahan, utamane SATAx9, MOLEXx2, Floppy lan PCIex4, ora aktif. Unit kasebut direksa saka overvoltage, overheating lan short circuits. Kanggo operasi sing becik ing farm, kritéria kasebut minangka sing paling penting.

CHIEFTEC A-135 750W (APS-750CB) - Model dipercaya sing dirancang kanggo sistem game. Digunakake sacara wiyar ing bidhang-bidhang jaringan, cocok kanggo ngumpulake kertu video tipe-diskrit. Rancangan unit iki semi-modular, adhedhasar rong modul sing diprodhuksi kanggo ngopeni prosesor lan motherboard. Minangka elemen tambahan yaiku sumbu 9 SATA karo konektor molex, papat kabel kanggo nyuplai daya kanggo piranti grafis lan kabel Floppy kapisah. Kinerja unit ora luwih murah tinimbang CHIEFTEC A-135 1000W (APS-1000CB). Reliabilitas dhuwur piranti kasebut amergo ananane unit khusus, sing ngalang-alangi overheating lan nglindhungi lonjakan voltase konstan.

RAIDMAX Scorpio 1000W (RX-1000AP-S) - Kuat peralatan karo sistem cooling adaptasi. Ciri khas model kasebut minangka koefisien efisiensi dhuwur. Unit majeng cocok kanggo fungsi ing kahanan. Iki dilengkapi karo papat kabel saka tipe sing bisa dipindhah lan rong baris kanggo nyuplai daya kanggo piranti grafis sing diskrèt. Unit iki ndhukung mode hemat energi, lan uga dilengkapi sistem kontrol speed fan. Piranti kasebut direksa saka overheating, short circuit, overload, lan force majeure.

Power supply kanggo pertambangan Daya kanggo pertambangan

RAIDMAX Cobra 1200W (RX-1200AE-B) dianggep minangka piranti sing cocok kanggo pertambangan. Piranti copet karo enem kartu grafis sing diskrit ing wektu sing padha. Tindakan iki didhukung dening dhuwur produktivitas lan efisiensi energi. Fitur khas unit kasebut yaiku desain asli, kisi ventilasi kasebut digawe ing bentuk honeycombs, sing ndadekake peralatan sing unik. Kabeh kabel daya bisa dicopot. Kanggo nyegah sirkuit sing kuwat, kuwat lan kakehan, saben baris nduweni kawat plastik kualitas. RAIDMAX Cobra 1200W (RX-1200AE-B) - peralatan sing ideal kanggo muatan super-berat.

Gambaran umum peralatan bakal ndayani proses pilihan kasebut. Pendatang anyar kudu nemtokake tingkat keuntungan sing dikarepake lan ing basis iki pilih farm optimal.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene