Analisis pasar Crypto-currency: koreksi durung rampung

0
2410

Analisis kriptografi pasar: koreksi durung rampung Analisis pasar ora: koreksi durung rampung

Pasar crypto-currencies, esuk iki seneng investor lan utamané para pedagang kanthi pemulihan cilik, sing ngidini wong-wong mau nampa income cilik lan resik, sawetara wong. Nanging, isih banget awal kanggo bungah, pratondha utama nuduhake yen ana probabilitas sing dhuwur ing tingkat bitcoin lan, kabeh pasar altoni kasebut.

Analisis kriptografi pasar: koreksi durung rampung Analisis pasar ora: koreksi durung rampung

Bitcoin

Ing wayahe, rega Bitcoin nglangi ing $ 6,300- $ 6,800, ing ngendi tingkat sing signifikan. Dhukungan luwih kuwat lan penting, sing kapentingan kanggo tumbas strategi swayane dumunung ing $ 5,450. Rasio laba-laba ing wilayah iki nyedhaki 1: 3, sing bisa meksa sejumlah pedagang tumindak. Umumé, aku pengin nggambarake manawa sampeyan nyatakake yen ing grafik 4-saben jam, ing ngendi kita nemtokake tren jangka pendek, ora ana bedane. Iki tegese banget banget kanggo ngomong babagan pembalikan tren bearish sing mbentuk tingkat bitcoin sing mudhun, lan gelombang penurunan liyane wis nunggu kita. Kanggo sing perdagangan kanthi aman, kita ora nyaranake pembukaan nganti rega dituku ing saluran dicet.

Ing grafik kanthi ukuran sing luwih cilik, kita bakal ndeleng ekstensi gelombang sing akeh. Kekuwatan saka gaya kuwi ora kaya kita malah wis bisa ngluwihi pinggir ndhuwur saluran.

Kapitalisasi Bitcoin senilai $ 111, lan indeks dominasi 36,2%.

Ethereum

Эфириум пробил почти все уровни поддержки (начинают утрачивать свое значение), осталась только 532, пробитый клин отработал себя очень хорошо. Наиболее удобный момент для лонгов уровень 532, но нет четких сигналов на спуск к нему. В скором времени ожидается коррекция даунтренда из-за высокой перепроданности на MACD и сильной экспоненты падения. К концу дня вероятно цена вернется в канал Кельтнера и скорректируется к 23.6% Фибо.

Kapitalisasi Bitcoin adalah $ 63,1 miliar.

Ripple

Kaya samesthine, Ripple mandhap menyang tingkat nyaman kanggo tuku 0.6, ana kemungkinan tipis kanggo ngurangi 0.2-0.4 amargi posisi indikator Aroon lan ora ana overselling ing MACD. Tokoh "Kepala lan pundhak" isih dibentuk lan penting banget kanggo para panuku sing bakal rampung. Ing wayahe, sampeyan bisa mbukak rute anyar, nanging sampeyan kudu lali babagan manajemen risiko.

Капитализация Ripple составила $25,8 млрд.

Cardano

Cardano wis suwe sawisé sawetara dina, kanggo ngalahake perlawanan 5390 lan malah kanggo ngatasi langkah 5170 gagal. Saiki indikator nuduhake terusake warata, nanging ora bakal dikalahake kanthi dawa, amarga rega sempet ing segi telu (sanajan sacara implisit). Sawise mungkasi aliran keluar ibukota, wutah kudu cepet banget, amarga koin nduweni komponen fundamental sing apik, ing sasi April-Mei bisa nyadari XOHSOh Satosh, ing mangsa panas kabeh 7000.

Капитализация Cardano составила $8 млрд.

Litecoin

Lightcoin terus ambruk luwih dhuwur tinimbang sing dikarepake, eksponen mundur sing tambah indikator ing H4 wektu konsolidasi nuduhake S1 (Ichimoku cloud lan RSI Connor). Perlu dicathet yen nalika sampeyan bali menyang tingkat 150, dhasar sing kaping pindho apik dibentuk (titik kontrol low-end 107 lan 106), sing bakal dadi katalis tumrap pertumbuhan anyar.

Капитализация Litecoin составила $6,5 млрд.

Ambruk mata uang crypto njupuk ing latar mburi koreksi pasar saham AS, indikator utama babagan urip finansial ing planet iki. Ana, indeks Dow ilang 666 poin, lan dina Senin minangka dina paling awon kanggo pasar ing taun 6 pungkasan.

Kapitalisasi pasar mata uang crypto adalah $ 309 miliar.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene