Analisis pasar mata uang crypto 28.02.2018

0
2803

Analisis pasar kriptografi 28.02.2018 Analisis pasar kriptografi 28.02.2018

Ниже вы видите ТОП-10 криптовалют по объему рыночной капитализации. NEO поднялся на одну строчку вверх до 6 позиции, сместив Cardano. За последние 24 часа положительную динамику показали EOS и IOTA.

Analisis pasar kriptografi 28.02.2018 Analisis pasar kriptografi 28.02.2018

Bagan saben dina saka Bitcoin nuduhake yen penurunan volume perdagangan ing dinoya terus. Iki kerep katon ing akhir bulan. Sakwise penetrate level 11 000 saka ngisor, langsung mulai ngedol. Apa gunane babagan ngatasi posisi sing dawa dening pemain. Nomer dina regane 11 065.

Kaya kasebut ing review sadurungé, sawisé penetrasi tingkat 9700, wutah sing apik diwiwiti. Volume dina saiki diakumake sadurunge tingkat 11 000, lan ing sadhuwure tingkat akumulasi volume maksimum dina sadurunge. Ing kahanan saiki, yen volume wis diumpamake ing tingkat 10 600, sampeyan bisa nutup dina saiki ing tingkat 10 300.

Ing review sadurunge, kita dianggep Litecoin. Amarga kasunyatan sing diluncurake layanan Litepay ditundha, rega mata uang crypto iki mulai mudhun.

EOS — 9 место в рейтинге рыночной капитализации криптовалют. Достаточно давно не было слышно ничего интересного от разработчиков EOS. Обратим внимание на график.

Ing bagan saben dina EOS / USD ana penurunan sistematis ing volume dagang. Kanggo telung dina, kenaikan rega dhuwit luwih saka 23%.

Bagan jam 4-x nuduhake yen saiki koin wis ngeculake tingkat 8,63, nanging wis bali menyang level iki. Ing grafik, pola candlestick kawangun, "Falling Star". Ing musim gugur, volume wis akeh, mula pemain bisa ngasilake bathi sawise pertumbuhan. Sampeyan bisa maneh tuku dhuwit recehan ing sawetara 8,00-8,25.

Muga-muga pangalembana iki kanggo sampeyan. Perdagangan lan keuntungan gedhe!

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene