Analisis bitcoin Course 24 Januari 2018 taun

0
2118

Analisis bitcoin mesthi 24 Januari 2018 taun Analisis tingkat bitcoin 24 Januari 2018 taun

Kudu dikarepake ing tandha saka $ 10'000, ketoke, ora mung netralisasi wawasan bearish kanggo bitcoin, nanging uga katon minangka kesempatan kanggo wutah.

Bitcoin Price Indeks (BPI) wingi dropped kanggo tandha saka $ 9'972, kolom kang pasar ngalami Recovery kanthi cepet kanggo tingkat $ 11'000 dolar. Iki wektu papat Bitcoin (BTC) menang maneh losses sawise Mudhun ngisor tingkat $ 10'000. Ing wektu nulis, Bitcoin ing $ 11'340 dolar, miturut nilai dagang rata-rata.

On GDAX, kriptobirzhe diduweni Coinbase, Bitcoin wingi ngalami perang kuwat, nalika prices kenek dhuwur lan ngisor ing jumlah $ 11'370 lan $ 9'945, sadurunge nutup (UTC) ing tingkat saka $ 10'824.

Dina iki kahanan ora owah, wiwit rebound saka intraday sing murah saka $ 10'450, rampung kanthi ngasilake ing tingkat ndhuwur $ 11'000. Ing wektu nulis, mata uang Crypto ganti tangan menyang GDAX kanthi rega $ 11'320.

Gerakan rega loro-lorone watara jam 24 pungkasan nuduhake ketidakpastian investor ing pasar, lan langkah nemtokake (ing arah maneka warna) bakal nemtokake mangsa kanggo bitcoin. Nanging, analisis jadwal rega saiki nyebabake kemungkinan langkah sing penting.

Analisis bitcoin mesthi 24 Januari 2018 taun Analisis tingkat bitcoin 24 Januari 2018 taun

Gambar ing ndhuwur (harga sing sesuai karo Coinbase) nuduhake:

  • BTC terus-terusan diusir saka level ngisor $ 10'000 (ditandhani dening bunderan).
  • Bears bola-bali ngedhunake prices ngisor $ 10'391,02 (level 50% Fibonacci).
  • Lilin saka doji dina sadurungé nuduhaké ketidakpastian ing pasar. Elinga yen lilin doji muncul sawise ngurangi% 44 saka dhuwur rekaman lan dhukungan kritis saka $ 10'391. Supaya luwih akurat manawa lilin uga nggambarake kacepetan bearish.

Adhedhasar analisis jadwal, BTC bisa nuduhake perkembangan jangka pendek.

Bullish Skenario: nutup dina ndhuwur $ 11'370 (wingi iku lilin doji), konfirmasi kuwalikan bullish saka pasar lan bukaan saka kesempatan wutah ndhuwur $ 13'000. Terobosan level iki bakal mbukak potensial munggah nganti $ 15 '733.

Skenane ngisor: nutup ngisor $ 10'391 bisa nyebabake mundur anteng ngisor $ 9'000.

Kapitalisasi pasar Crypto-currency
Senajan tandha wutah ing jadwal bitcoin, kurva kapitalisasi kriptonka nuduhake perlu kanggo ati-ati.

Grafik kapitalisasi pasar nuduhake formasi gambar bearish saka siji kepala lan pundhak. Pola pola kapitalisasi pasar bisa dadi tandha kekurangan saka pasar mata uang kripto. Mulane, iku kudu ati-ati lan waspada.

SHARE

LEAVE ANSWER

Mangga ketikno komentar sampeyan!
Mangga ketik jeneng sampeyan ing kene